Ahad, 2 Oktober 2011

new YBs

amik penyapu
plastik sampah hitam
vacuum
berus cat
kain pengelap

Fushhh...fushhhh!!

Alhamdulillah,dah hilag sawang.Dah hilang kulat kat dinding.Debu dan sampah kat karpet pun dah hilang.Dinding je nak cat baru,cuma belum pilih kaler dan corak.

Hahaha....atas tu nak citer yang aku dah berjaya update blog bersawang ni....dan berkulat.

Just nak tulis (baca : pesan) kat pemimpin-peminpin yang baru naik ni.Korangkan anak melayu,tapi mesti paham english kan?kata student obersi.

"A great responsibility,comes with a great power"

Aku ubah sikit ayat spiderman (Peter Parker) sebab pemimpin yang naik ni datang dengan amanah dulu,baru kuasa.So,jaga amanah tu elok-elok.Jangan main tibai je wat tindakan,pikir dan tindak.

  ok,chow dulu...

p/s : rumah aku full pack amt + amm (permai n bkasj)...kemas dapur pun tak sompat

2 ulasan:

Lu'luah Nur Jamilah berkata...

memang dah berhabuk sangat blog ni. Patut dicuci sampai bersih pun.

budak adab berkata...

haha...jahat!