Isnin, 3 Januari 2011

blog kamu,dia dan mereka

Aku demam.Esok exam.

1. Mahasiswi Adab n Lughah di UIA (kalau tak silap aku) sini

2. Ustaz yang berblog dengan penuh ilmiah dan hikmah (baru jinak,sila follow) sini

3. Bakal doc dentist yang bermuka ganas tapi hati taman (banyak secret admire) sini

4. Doktor perubatan yang memartabatkan bahasa melayu (sumpah best baca post beliau) sini

5. Sahabat doktor (4) yang berpujangga....b arab dia master sini

6. Dentist untuk sek-sek (golongan) askar,tapi dia pemalu sini

7. Keyboard tekan sendiri,owh lupe...dia bakal ostat sini

8. Err...makcik kampung seberang dan dia bakal doktor yang hebat! sini

9. Senior JUST,pernah menang blog terbaik adha sini

10. Unknown (siapa dia ni?tulisan blog dia mantap gile) sini

p/s : blog ke 11........nanti aku citer

7 ulasan:

-hazen berkata...

kah3,

nak kena lempang?

Hatta RaZiaN~ berkata...

aku punye xtersenarai ke..aku pon doktorrrrr

jamilah berkata...

Yang nombor satu budak uia tu dia tak belajar lughah kot...

Cidak berkata...

ehem x3

nombor lapan tu

Mimiey.. (^-^) berkata...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

budak adab berkata...

hazen : lempang lembut2 ye doc..keh3

detarz : usha la btol..ade je tu

kak jamilah : owh..die belajar Adab

cid : ko xsihat lagi ke?

mimiey : ok,salam kenal

tady berkata...

baru perasan aku pun ade. terharu. waaaaaaa T.T