Khamis, 6 Januari 2011

....



"bang,jom gi lubnan"

"Lubnan??mana pernah aku gi"

"la..travel je la"

"Gilo apo,tak pepasal aku masuk club malam kat sana kang"

"emm...bang pikir-pikirkan la"

Kepala betul la ini orang.Selamba je ajak aku pi lubnan.Orang tengah pikir finale exam yang menggigit ni.Dia boleh bantai nak holiday.

Nasib baik ko baik.Kalu tak dah kena sound ngan aku.Lubnan tempat travel yang mewah dan hebat untuk dilawati.

Sana ada salji,pantai dan club-club malam.Jangan la pergi kalau iman lemah.Kang tak pepasal kena tangkap basah lak.Mohon dijauhi.

Trip cuti ke turkey masih terbengkalai setelah geng takde visa.Aku dah dapat dah.Geng pulak takde.Ni kalau melayan enjoy je........mau abis 3000 ringgit ni.Baik balik malaysia.Hahaha...

p/s : aku dengar si cidak dok jordan je..betol ke?

2 ulasan:

Cidak berkata...

aku nak sertai tafaquh dan kelas-kelas agama.


2 tahun lagi tinggal bai!!

aqilah berkata...

b.adab : istiharah lh mahu pergi mana.keh3.


ustak cid : dua tahun lagi.babai.