Selasa, 4 September 2012

post ini ada kaitan dengan hati aku selama ini..mungkin ada kaitan dengan hati kau jugak

Menunggu seseorang selama bertahun-tahun.

Kita tahu dia bakal menolak kita.

Tapi kita terus berdoa sbb menganggap masih ada harapan.

Sebab tuhan itu maha membolak-balik hati manusia.

Tindakan ini.

Bodoh?

ataupun,Setia?

5 ulasan:

eatyu berkata...

Sabaq sabaq, kita bincang, kita bincang.

budak adab berkata...

peh,kau je yg berani komen blog pink ni..lol

Tanpa Nama berkata...

apa makna setia kalau menunggu dan mengharap buat kau rasa bodoh? kita tak ada segala masa dalam dunia untuk tunggu benda yang tak pasti. jangan keliru antara setia dan buang masa.

husna [ nais ] berkata...

kau baca tak komen anon atas ni moja?aku pulak yg butthurt.

haah memang aku baru lepas stalk kau hehe.

budak adab berkata...

kira dalam dunia ini kita takkan dapat benda kita mahu..sbb tuhan nak bagi bnd yg lgi baik untuk kita,gitu?