Isnin, 14 Mei 2012

hari ummi

Semalam hari ibu.Hari ni hari aku exam.

Hari ibu 2009

Pagi tu aku bangun awal,kul 10 pagi.Style orang bujang,bangun berkain pelikat terus cek ada apa bawah tudung saji.Meibi ada lebih sarapan bapak aku pagi tadi.

Lepas sarapan terus bukak tivi.Rumah aku takde Astro.Dua tiga kali marathon channel,terus tutup sambil baring menghadap shiling.Oh,hari ni hari ibu.

Terus aku call bapak aku suruh amik off keje setengah hari.

Lajukan cerita.

Aku ngan bapak aku masuk Giant bukit tinggi Klang.Pusing-pusing jap,amik feel shopping.Aku bukan kaki shopping,jalan dua tiga langkah je terus aku angkat hadiah untuk mak aku.

Balik rumah mak aku tengah siap-siapkan makanan malam,aku terus bagi mak aku hadiah tu tanpa berbalut.

Ok,aku beli mak aku sterika butik yg keluar wap air yg panas tu.Boleh gosok sambil hanger baju dan dapat elak kebakaran n baju hangit.

Mak aku happy je,cuma dia cakap "kat rumah ni dah ada 4 sterika"

.
.
.
.
.
.
.

Adik aku masuk UIA kebas sterika tu.

.:sekian:.


1 ulasan:

husna [ nais ] berkata...

Comel. Tak tahulah apa yang comel, tapi rasa comel je. Hahahaha. Bai.