Ahad, 24 Januari 2010

Credit to "lemak padat"

wao..pagi hari lagi aku bertulis blog ni...tiem sejuk-sejuk dan time semuaorang melabuh alis mata..(moja,udah-udah la ayat novel ko tu)...ok2..tujuan aku wat post ni khas untuk MySahabat,h****..nama tak leh sebut kang dia faymes lak..aku punya saham turun..haha

pagi hari lagi aku jenjalan ke blog beliau yang sering aku panggil "skill"..haha..relax ye tuan punya badan andai kamu mebaca carikab kertas maya ini..haha...

aku suka post dia yang latest ni pasal kelab fav aku yang aku sayang selama ni...Raja Chelsea Lautan Biru..memanga kaw -kaw beliau bahas pasal Anelka yang penah aku senarai dalam list pemain islam (Muslim Football Team)....ingat tak?kalau tak ingat....klik sini..

tapi tak la aku bahas cam dia yang memang pandai bahas...(ko masuk kelab orator ye?)..biar la..tapi aku suka dia bahas ngan detail pasal pemain tu..plus lak die cilok gambar-gambar anelka..haha..lawa bai biar hitam cam beliau..haha...

hitam-hitam si tompok manggis tapi dalamnya berbisa...(ade ke manggis berbisa??)..ko dah mula ngarut moja oi....

yang aku tau penulis blog tu cilok dari syrat kabar la..n die ubah-ubah..tak kan la die fly to france semalam semata-mata nak temuramah Anelka kot...kompem dia tak layan..lain la aku ni,aku ada hubungan darah ngan anleka..time dia accident basikal kecik-kecik dulu..aku yang derma darah kat ida..haha..(jangan percaya)...

korang klik sini kalau nak tenghok blog kawan aku tu...salam semua..

p/s: promote blog aku lak..haha..(grau jer)

1 ulasan:

helmy sudin berkata...

haha.hampeh lu moja.aku penat-penat g france temuramah beliau semalam.ko kate aku cilok surat kabo je.haha..

p/s:gua minta izin linkkan blog lu ke blog gua.amacam?(sori aa da letak baru cakap)