Rabu, 15 September 2010

blog awek gua



Alhamdulillah...setelah 2 3 kali aku berfikir nak wat post ni,baru terlaksana.Bukan ape,nak wat post pasal benda ni kena ada keberanian dan kekentalan.Haha...

Aku just nak link kan blog awek aku.Dah lama dah kitorang berhubung.Sejak aku pijak tanah jordan ni,aku mula la kenal-kenal ngan dia.Ok la sifat-sifatnya..kemas dan berkarisma.

Malas nak cakap banyak...klik sini untuk usha blog awek gua..memang syok la post dia...lgi syok dari syok.org...ok,gua kena gerak wat jadual pegawai JAIS

p/s : Cidak,gua nak link blog awek lu...exchange-link la ngan gua..wokei?

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

jangan harap gua izinkan

cidak

-hazen berkata...

asal aku kelik tak keluar pape?

cis

13 berkata...

ala...cidak,ijin kan je la..sila exchange link ngan aku..ok??

hazen : ko tekan la screen ko...kne touchscreen bru la boleh kuar

Cidak berkata...

takmo!!