Sabtu, 18 September 2010

jangan kenyit mata



Semalam gua pi amik budak-budak JAIS yang baru je sampai.5 orang je lelaki yang sejantina ngan aku.Panas aku camni...padahal memalam musim luruh ni sejuk je.

Ada ramai la akhrowat yang datang ke Irbid.Nak wat kan cter lagi hot,time aku tolak trolley barang-barang akhrowat tu ada seorang akhrowat tergamam.Haha....mentang-mentang gua pakai sweater hitam adidas n topi NY putih,akhrowat tu boleh kenyit mata ngan gua.Hahaha...

*gua rasa dia bernazar dari malaysia,kalau sampai airport jordan dia nak kenyit mata ngan pak arab...sekali ngan senior melayu da..

5 ulasan:

Cidak berkata...

peh!.
jangan goda awek gua la beb!

azni_1405 berkata...

dia sakit mata tuh..
hehe

FAFA berkata...

haha kelakar kelakar.

13 berkata...

cidak : smua ko ngaku awek lu..marah tulla

azni : yew la kot..tpi mne ade org sakit senyum2..hehe

fafa : haha..klakau ke?

Norhayati berkata...

wah..semakin simple blog anda yer