Khamis, 9 September 2010

jumaat la...



"I am sorry" tu yang aku mampu lafaz sempena raya...

Aku minta maaf kepada semua orang yang aku bagitau Jordan raya hari KHAMIS..Hahaha...

Aku dah bagitau ramai dah kawan-kawan aku yang jordan raya khamis.Time tu malaysia dah kompem raya jumaat.Lepas je usha berita dari pakcik google yang Saudi raya jumaat cam Malaysia,aku dah tersenyum.

Roll bawah sikit je....MESIR raya jumaat.Tidak!!!!kompem la Jordan pon jumaat.Aku dah bagitau dah orang ramai.Haha...dengan itu..ni post mohon maaf kepada public.Tadi tarawih last yang best....hehe...

Esok bakal bertakbir untuk menghabiskan ramadhan...moga bertemu dengan ramadhan tahun hadapan

*to cidak : ko la orang pertama aku bagitau jordan raya khamis..hoho
*to my family n talibantz : esok kite takbir sesame ye...cme korang awal 5 jam..hehe

3 ulasan:

Cidak berkata...

peh.
gua tertipu..

W M Najib berkata...

perghh.

13 berkata...

bukan tujuan menipu...tpi,gua xtau btol ke salah..sbb smua arab dh ckp camtu

pasar balad siap sesak gile...dh pasang takbir dh kat masjid balad tu...bile maghrib je,umum raya jumaat

nak wat guane..