Rabu, 22 September 2010

pesan senior kepada junior



Wa....panas nye semester ni bermula.Dah 2 hari pintu universiti terbukak dan wajah-wajah arab baru muncul.Aku pi uni pon takde semangat bile kawan-kawan satu geng takde.

Wat post gambar salji agar salji turun kat Syari' Jamiah.Senior ade pesan yang salji turun bile budak-budak baru semua baik-baik.Tengok tahun lepas,tak turun....maksudnye??

Tahun ni junior ramai,tak kenal pun nama.Panggil hoi2 je mudah.Harap lelame kenal la.Jangan dok umah main dalam bilik depan laptop je.Memalam tu jenjalan la pi simsimah ke,abu mahmud ke..jumpe je senior belanje la syawarma.Baru la nama korang senior ingat.

Kalau umur korang besar mana pun,jangan lupe korang tu budak baru...kang xpepasal ade gak yang sound korang direct...aku bagi nasihat je..hidup kena hormat-hormat,jangan main rembat je..korang tu dah la ramai

*tips tu aku kongsi,sebab aku dah lalui...wokei??
*gua tunggu nama budak-budak dari Cidak...boleh die wat lelambat..marah ana
*rindu gile ngan budak-budak dalam gambor tuh

1 ulasan:

helmy shamsuddin berkata...

mak rodhi pun ko rindu.pekejadah?