Jumaat, 11 Oktober 2013

Diari Encikgu #12

Tengah tanda kertas ujian akhir tahun.Aku teringat perbualan aku dengan cikgu nurasyiqin pagi tadi.

"Cikgu takde makwe ke?"

"Ada..tapi dah pergi"

Terus cikgu nurasyiqin pergi kantin minum nescafe panas.Aku duduk dalam bilik muzik sambil tekan-tekan kekunci piano.Bunyi sumbang tapi aku macam nak nangis.

Ok baru jap tadi aku tekan link-link lagu kat youtube dan aku menitis air mata.Habis basah kertas ujian anak murid aku.Try usha lirik ni.

Kiranya takdir mengizinkan
Inginku kembali padamu
Meneruskan cinta yang lalu
Kerana kau yang aku sayangi

Lirik seterusnya lagi power.Cuba korang search.Siapa dapat feel apa yang aku feel.Sila komen "Aku feel gak bro".

1 ulasan:

n berkata...

feel u. haha.
dj leen kat suria cinta tu selalu gak pasang lagu ni