Sabtu, 28 Ogos 2010

jangan la marah..



Wa...aku lepak amman 2 3 hari baru ni memang best.Macam-macam aku dapat.Sahur ngan arab,buke ngan arab,qiam ngan arab n baca quran ngan arab.Tu je nak citer.Hahaha....

Takde la...camni citer nye.Pagi tadi bila aku on9 lepas lepak amman,aku dapat banyak off9 msg YM.Semua komen pasal aku nye karya "Sang Muroqqib" tu.

"Ape motif citer ko ni??"

"Jiwang2 pulak"

"Bajet boleh lawan abang H ke?"

"Zafirah tu nama awek aku la..delete2"


Ni ar komen diorang pasal karya aku,ape perlu aku wat?

*Stop tulis citer ni n wat post minta maaf ngan post yang lalu
*Aku delete blog aku ni dan wat blog baru
*Aku tukar tajuk karya aku : "Cinta Seorang Muroqqib" (???)

p/s : cidak,please bagi aku nasihat...

3 ulasan:

Cidak berkata...

cis,sape yg marah kau ue?

13 berkata...

ade la..so,ape cdgn ko ntok karya aku ni?

Cidak berkata...

ko ubah nama ue.
takyah delete,kalau dia bermasalah gak,suruh jumpa aku.