Isnin, 9 Ogos 2010

menyeru semangat mu



Seperti yang maklum,aku amik madah lughah yang hebat sem ni.Antara 3 madah aku amik,aku ada problem
ngan madah NAHU 1.Aku tak boleh bawak la madah ni time exam 1st n 2nd...aku hafal semua contoh doc bagi.Dan tiba lah malam semalam.Aku mula paham ape yang aku baca.Ku seru semangat sibawayh semoga mendapat jawab n paham madah ni.

Tapi,semua dah terlambat.Aku tak sempat baca semua.Aku rasa...semua ni ada maksud tersirat.Aku pasrah...tu je aku boleh wat.Doctor aku guna kitab atas tu.Senang dibaca n ada konsep tertentu yang memberi pemahaman sepenuhnya.

Aku seperti si buta mencari cahaya di malam hari.Semua tak kena.Aku hanya sempat baca yang awal-awal n asas.Bila masuk je exam................BLURRRR

Sampai soalan pilih pon aku bantai jawab semua.Aku mengharap doctor bagi aku markah untuk aku ulang or tahsin madah ni balik.Aku tak kisah mua3daal (pointer) aku jatuh ke tak..aku nak ULANG madah ni balik.

Semoga semuanya berjalan lancar......amiiin

p/s : pasni ada 2 madah yang aku nak score tinggi2...SYE"ER JAHILLI & NASAR QADEEM

1 ulasan:

zumiela7 berkata...

muja budak bijak...hehe