Selasa, 1 Mac 2011

tady's bestday


yang smart tu la tady..teka la sendiri


Sanah Helwa,Tady
Aku tak punyai bakat untuk wat video wish besday
Aku tak punyai bibir yang mampu menjadi manis time wish besday
Aku tak punyai masa untuk lepak lelame dengan orang yang ber'besday'
Aku takde duit nak beli present untuk bagi 'budak besday'
Apa yang aku ada?

Aku ada kegembiraan yang mampu dikongsi bersama kau...tu jer
.
.
Dan aku boleh bagi peluang ko berlakon dalam PP Man..amacam?



p/s : jangan kau gigit landak hitam tu..kalau x,siap ko

burung...musang betina...landak hitam...pasni tak tau jadi apa pulak

2 ulasan:

Muhtadi Khazani berkata...

aku tak reti lah berlakon2 nih.









burung, musang betina, landak hitam... adakah mampu menggugat ukhuwah Qitmir kita?

katakan tidak!! xD

budak adab berkata...

minam a.k.a The Siva pun tak reti berlakon...lepas edit ok je



haha..btol2...mne boleh gugat hubungan kita