Sabtu, 30 April 2011

aiyya..cari gaduh ma

Walaupun aku budak bahasa arab yang takde unsur hukum hakam dalam pelajaran
Walaupun aku tak siqoh cam budak-budak rumah aku yang lain
Walaupun aku takde karisma dan smart looking dalam kepimpinan
Walaupun aku tanya nama akhwat yang aku nak murokibkan 
Walaupun aku pernah teman orang merajok lari dari Syria ke Jordan
Walaupun aku rindu dengan Malaysia teramat-amat

Aku tak tikam belakang kawan aku sendiri
Macam kamu buat hari ini dalam pilihanraya
Maybe kamu cari naya
Yang bakal buat kamu sesali

*peace for all*

p/s : andai ada lauk budak tu,helo-helo je no phone aku

1 ulasan:

Cidak berkata...

aku nak lauk mamat yg tikam aku dulu !!