Ahad, 3 April 2011

penutup KARISMA

Karnival Sukan Mahasiswe SeJordan (KARISMA) buat kali ke baru je habis petangtadi kat tempat aku.

Malas citer panjang,sebab ada dalam blog karismajordan..kalau aku citer,kang korang tak usha sana pulak.

Aku just nak chegite pasal Hakka Dance...kah kah kah..1st time kot aku join benda alah ni.Terbaik,sebab boleh rasa aura semangat pasukan even aku tak masuk game pape pun.2 jam je berlatih dah boleh reti sikit-sikit,walaupun agak kekok..haha


aku sebagai pakcik berbalung ayam di barisan belakang hujung..haha


Apa itu hakka dance?

*sumpah best conteng muka dengan arang,pastu pakai all black...sebijik askar
*lepas pulang dari program,ada akhwat buzz ym aku sembang pasal hakka...haha

p/s : hidup kena warna-warni umpama pelangi,baru tak terkeluar ayat "boring la hidup camni"..kan?

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mesti ko yg paling gemuk depan sekali tu kan...ngaku je la.

budak adab berkata...

bukan,tu budak KISAS

aku yang belakang sekali tu..