Isnin, 4 April 2011

bye-bye si botak





si botak dan kotak-kotak chess


Ni mustaqim.Baru 15 minit dia gerak dari simsimah ke Queen Alia Airport.Dia nak balik malaysia hari ni.Selama ni dia sebilik dengan aku.Hari ni aku balik je rumah lepas ponteng kelas BI,aku tengok bilik aku luas.Kah..kah..kah.

Katil dan bukak abis rangka,meja dah kosong,karpet vakuum abis,almari tetutup rapi.Memang sbijik cam kemas umah time nak raya.Okey,aku ucap good bye dan selamat temui ketenangan di malaysia.

Ape yang aku epi?aku conquer 1 bilik la....hahaha...dan kompem pasni tak dengar lagu korea n hindustan kat bilik aku.Tengok la nnati,aku rindu ko ke tak.

Yang bagi kesan adalah jadual memasak mingguan la,takde dah turn ko masak.Aku nak suruh yang berkuasa rombak jadual masak tu.

Apa harapan aku?

-halalkan barang yang aku guna
-aku nak guna barang-barang yang ko tinggalkan
-harap ko balik sem 1 kang,jangan ko mai sem 2 pulak
-dah bawak balik buku nahu tu,wajiblah bukak...jangan simpan dalam bagasi je
-doakan aku agar cepat sikit...ehem2
-ingat nak pi umrah dengan ko taun ni,takpe la..lain taun
-sila download movie kat malaysia tu..kah3
-jangan lupe upload gambar teh tarik yang ko janjikan tu

p/s : cool gile aku tak sedih time ko blah..hahaha..cool kan?

5 ulasan:

Cidak berkata...

boleh ar lepak umah kau pasnie

Hatta RaZiaN~ berkata...

sangat la cool muja..so lepas ni kuranglah orang yg nak buat air malam2..haha...

nway.yg berkuasa rombak jadual berharap cik muja masak 2 kali seminggu..nak kawen kena la practice lebih sikit..xgitu?

Tanpa Nama berkata...

dok sorang2..nati da la 'peneman' tu..berhati2 la kamu..

ikafantasi berkata...

http://ikakohana.blogspot.com/2011/04/hadiah-dari-jordan.html

ada sedikit dedication utk sahabat lama :)

budak adab berkata...

cid : mai la..hehe

hatta : ah..ko la masak

anon : mai la teman i..hihi

ika : tq..agak tacing di situ