Ahad, 26 Disember 2010

500 BLOG !






ni contest blog yang kawan aku suggest aku masok...ntah la..aku wat cikai-cikai suda..

0. Dia suruh letak banner,nak letak besar tak muat

1. Asal entry ini kat sini

2. Aku lelaki,mahasiswa di sebuah universiti di jordan.Tak feymes pun.Aku buat blog sebab sebelum aku fly ke jordan aku terpikir "takkan aku nak telepon family aku tiap-tiap minggu kot".Dari situ aku start wat blog pasal diri aku.Zahir dan Batin.Sekarang aku baru mula berjinak dalam menyampaikan rahsia-rahsia keberkatan bumi barokah (syam)..klik sini

3. Dia suruh tinggal link aku kat komen blog tu

4. Dia suruh wat sekali je,aku post sekali la..patuh pada etika (bab 1,fasal 1 asas ber'protokol')

settle...aku pon tak tau apa tujuan benda alah ni

p/s : esok exam,arini lepak-lepak erk?

4 ulasan:

Ayuni berkata...

assalamualaikum, cantik blog nie....

Nur Mudrikah berkata...

tenang je kat sini.semoga dpermudahkan segala urusan. salam ziarah

Nur Mudrikah berkata...

tenang je kat sini.semoga dpermudahkan segala urusan. salam ziarah

Matika berkata...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..
follow mamat balik aw..
tkut nnti sedih mamat..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/