Isnin, 13 Disember 2010

irbid snow 2008

 time aku mai segan-segan nak turun lak

"kalau junior yang baik-baik mai,turun la salji"

Ayat ni biasa senior guna bila junior tanya,"bang,taun ni irbid snow tak?"

Ayat dan fakta dari mana tak tau la.2 3 hari ni asyik ramal snow kat irbid lepas suhu turun mendadak dan salji di muktah turun awal.

komen aku : aku tak pelik kalau salji turun kat irbid taun ni,sebab JUNIOR ramai muka jambu dan takde yang muka pecah rumah.sekian

2 ulasan:

warkahskrin berkata...

senior muke jambu?

kau la tu kan?..hehe

budak adab berkata...

WS : pergh...typo lak,aku dh btolkan la...haha..btw,sape kamu?