Khamis, 30 Disember 2010

cinta depan pintu masjid


"moga tak bertemu hati dan kasih di pintu masjid biru,Istanbul"

Emm..insya'Allah ke turkey cuti sem ni.Masih merangkak belajar bahasa turkey yang lain-macam-bunyinya.

Tujuan ke turkey ingin menceroboh khazanah yang tersembunyi di bumi turkey.Sambil niat kedua dengan tujuan ingin lari dari 'pencuri hati di dunia'.Ingat boleh lari la...dengar kabar beliau pun ke sana.Huh!

p/s : sori la..post agak sengal malam ni..tension!!

4 ulasan:

Norhayati Rostam berkata...

Seronok bila tahu sejarah mereka.

Tension? Lek-lek cool.
:D

budak adab berkata...

emm...xsabar lak rasa nya..visa lom dpt agi ni..keh3

tension tu nikmat

Norhayati Rostam berkata...

Lama ke nak dapat visa?

Time ni je la kita boleh rasa nikmat tension tu kan.

budak adab berkata...

xtau la..masih menunggu lagi
klau lambat,kne cancel dan dok dpn lappy je la..

yup,klau time exam tu jadi seksaan dan bebanan